Намаление!

Lib Tech MTX TUNING TOOL

Инструмент за точене на кантове Lib Tech MTX TUNING TOOL. Инструмент за точене на MAGNE-TRACTION кантовете на сноуборд дъски Lib Tech, GNU и ROXY.
31,20 лв с ДДС
-20%
39,00 лв с ДДС
Описание
Отзиви
Описание
ДРЕХИ И АКСЕСОАРИ: Вземи към новата си дъска вакса, инструмент за точене на кантове, стомп, суитшърт, тениска или сноуборд чорапи. Очакват те доста готини и уникални дрехи и аксесоари от новата зимна колекция на Lib Tech, GNU и BENT METAL. за LIB TECH: Иновациите са нещо, което наистина разбираме. Lib Tech е енергия на повече от 30 години на каране и изработване на сноуборд дъски. Всяка година експерименталната дивизия изгражда нови форми, огъвания, контури, смеси, конструкции, включва нови материали и работи с професионалистите за финна настройка на всяка една сноуборд дъска. Понякога това са радикални концепции, които обръщат сноуборд с главата надолу, както се случи с Banana Tech Rocker през 2006 г., или с Magne-Traction® назъбени кантове през 2002 г. Понякога това са по-финни стъпки на контурите като високопроизводителната XC2 кембърна хибридна форма. През последните няколко години се работи усилено с карачи като Джейми Лин, като се доразвива класическия кембър дизайн. MAGNE-TRACTION: Седем точки на фокусиран контрол върху канта на сноуборда. Стратегическите назъбвания на Magne-Traction осигуряват нереално задържане на канта и контрол при всякакви условия. Технология спечелила над 30 награди “GOOD WOOD”. Технолигия печелила златни олимпийски медали, King of Hill, X Games Street gold. ЕКОЛОГИЯ: Всеки един борд е изработен с вятърна и водна енергия. Изработва сноуборд дъски всеки ден повече от 26 години БЕЗ ОСТАТЪЧНИ ОТПАДЪЦИ. Още от самото начало се опитваме да сме колкото е възможно по-екологично осъзнати както с нашата работна среда, така и с нас материалите и процесите, които използваме. Lib Tech, GNU, Bent Metal са марки, които ще те накарат да се насладиш на всеки един момент на пистата, гората, на рейлинга или между дърветата и да си доставят нужната доза адреналин.

Напишете отзив

Lib Tech MTX TUNING TOOL

Lib Tech MTX TUNING TOOL

Инструмент за точене на кантове Lib Tech MTX TUNING TOOL. Инструмент за точене на MAGNE-TRACTION кантовете на сноуборд дъски Lib Tech, GNU и ROXY.
* Задължителни полета
Customers who bought this product also bought