Обслужване на клиенти

Customizable design

Транспорт и доставка

Всички продукти и поръчки на стойност над 45лв, са с безплатна доставка до офис на куриерската фирма Еконт в съответният град . При постъпване на поръчка, ще се свържем с вас по телефона за доуточняване на всички детайли, както и потвърждаване на адреса за доставка. Доставката се извършва в рамките на един до три работни дни (в зависимост от почивните дни и национални празници).

Customizable design

Лоялни клиенти

Всеки регистрирал се потребител в нашия сайт, автоматично бива включен в програмата за лоялни клиенти. Като регистриран потребител, Вие получавате промоционални условия и цени (-5% при първа поръчка на всички продукти без вече намалени или 2-ра употреба). Всяка следваща поръчка на сума над 100лв ще добавя по 1% отстъпка към вече наличните Ви докато достигнете 15%. Намаленията се изчисляват автоматично от ситемата при поръчване, а в случай на грешка или неточност ще се свържем с Вас. Надяваме и на обратна връзка от ваша страна, ако забележите нередност!

Customizable design

Поверителност на Информацията

Клиентите на TrueRiders online store носят пълна отговорност за правилното попълване на предоставената от нас форма за попълване. Тя е важна за обратна връзка и точното изпълнение на вашата поръчка. TrueRiders online store поема отговорността, за правилното съхранение на предоставената от вас информация. Тя няма да бъде предоставена на трети лица или фирми!

Customizable design

Рекламация и Смяна

Връщане на получен продукт става за сметка на клиента. Рекламации за качеството или състоянието могат да бъдат предявени в деня на получаване на продукта. Продукти с гаранционни повреди се изпращат до нас за сметка на клиента, след което се предоставят на вносителя или представителя на конкретната фирма за оценка. TrueRiders се ангажират със защитата на вашите интереси!

Customizable design

Обработка на Поръчка

Доставката се извършва в рамките на един до три работни дни - зависимост от това кога е направена поръчката! Поръчки направени петък следобед, през почивни дни или официални празници, се обработват първият възможен работен ден. Ние ще се свържем с вас за потвърждение, или в случай на липса на желаният от вас продукт, с алтернативно предложение. Правилно попълнената от вас информация е от ключово значение за обратната връзка.

Customizable design

Цени и Плащане

Заплащането на поръчаната от вас стока става при доставка в брой на куриер от Еконт (или друга спедиторска фирма, при ваше желание). В случай на погрешно въведена цена или друга грешка, TrueRiders online store ще ви информира до 24 часа от получаване на поръчката. Ако вие откриете такава, моля, сигнализирайте на info@trueriders.bg.