Списък на продуктите с марка FiveTen

FIVE TEN е производител и изобретател на обувки за колело, планина и катерене. Най-добрата подметка STEALTH rubber, емблематичен дизайн и множество патенти правят марката основен приятел на колоездачи, катерачи и любители на специалната грижа за спортуващи крака.

FIVE TEN  е марка за екшън обувки родена преди 36 години в Америка, а по късно доразвита в Германия с българско участие.  През годините брандът донесе множество уникални иновации в дизайна и качествата на обувките за приключения, превърна се в емблема за подметка с най- добър грип, а дизайните, освен че са разпознаваеми, поставиха модел за подражание за всички останали марки в бранша.

Днес FIVE TEN е част от групата на ADIDAS, но концернът е твърдо решен да запази идентичността на бранда, добавяйки известното си качество и професинализъм. Така обувките на FIVE TEN  остават едни от най-добрите за колоездене, подход към планината, катерене, а и не на последно място – уникален дизайн, с който можеш да се чувставаш различен и на улицата.