TRUE Bike hardtail

Новият ни уникален проект! Обожаваме да правим различни и уникални колела, както и не смятаме, че е необходимо колелото да е като папагал за да е хубао и красиво. Можете да поръчате своя персонален агресивен и лек twentyniner всеки ден в Trueriders shop, като цената варира спрямо избраната конфигурация.

BGN0.00

По стар обичай, е твърде вероятно да нe можем да направим две еднакви колела, така че, оставаме вярни на традицията - custom bike за всеки! И понеже имаме специално отношение към колелата, които правим, ако искате да притежавате известна табела без душа, не е необходимо да дочитате текста – пазарът предлага достатъчно опции!

Днешният ни проект е изграден върху рамка за 29 цолово колело, със здрава и стабилна геометрия, изработена от алуминии 6061, с конусовидно чело, и 148мм х 12мм куха задна ос на “boost” стандарт и интегрирано окабеляване. Челните лагери - “чашки“ , са само капсулован вариант, само за „tapered“ – конусовидно чело, и в комбинацията с кухата широка задна ос, дават една стабилна геометрия, която няма да се изложи при агресивно каране, както и при спринтови или тежки катерения, в които каращият е прав на педалите.

Комплектовката, която използваме е само на доказани марки, и както обичаме да казваме, отсъстват евтини компоненти, носещи името на марката за колела. Осигурили сме периферия, с която специфично можем да настроим колелото според всеки клиент, неговия начин на каране, специфична фигура или желание да бъде различен.

Съобразявайки се с пазара и ценовия клас, в който е основното търсене, използваме само маслени вилки от различни производители, без да си позволяваме какъвто и да било компромис с разбиранията си. Използваме само конусовидни вилки, с което допринасяме за уникална стабилност в предната част на колелото и нулева загуба при спиране или агресивно каране. Рамката е направена с възможност да поеме вилки с ход от 100 до 140 мм, като с малка промяна, в зависимост от височината, челният ъгъл варира от 67 до 69 градуса.

Използваме всички варианти за скорости 3 х 9, 3 х 10, 2 х 10, 2 х 11, а засега повечето ни клиенти се спряха на 1 х 11 и 1 х 12. Разбира се този избор зависи от вас, бюджета ви или начинът ви на каране.

Всичко останало по TRUE hardtail twentyniner, е опция според желанието на клиента. Можем да го адаптираме както към ценови клас, така и към всяка малка специфика подадена като необходимост.

Освен конкурентната цена и гарантирани качества, обичаме да казваме, че от вело лабораторията ни няма как да излезе „колело в торба“, а допълнителната стойност, която придаваме на велосипедите си е перфектната настройка и всичко възможни съвети, как колелото ви да бъде вашето любимо и уникално средство за максимално удоволствие.

Покупката на TRUE bike рядко може да стане в деня, в който ни посетите, въпреки, че се опитваме да държим по едно, колело от размер, което можете да пробвате. Получавате безусловна дву-годишна гаранция за качеството на изработка, здравината на рамка и периферия, както и на хидравличните компоненти.

Максималният срок на изработка е от един ден, до една седмица, в зависимост от наличността на желаните компоненти, а максималната информация и проба можете да получите всеки ден на Голо Бърдо 5, кв. Лозенец, София, по телефона, или във видео чат със нас!