Поверителност на Информацията

Клиентите на TrueRiders online store носят пълна отговорност за правилното попълване на предоставената от нас форма за попълване. Тя е важна за обратна връзка и точното изпълнение на вашата поръчка. TrueRiders online store поема отговорността, за правилното съхранение на предоставената от вас информация. Тя няма да бъде предоставена на трети лица или фирми! За повече информация по отношение на това как използваме и защитаваме вашите лични данни и информация, прочетете тук

Рекламация и Смяна

Връщане на получен продукт става за сметка на клиента. Рекламации за качеството или състоянието могат да бъдат предявени в деня на получаване на продукта. Продукти с гаранционни повреди се изпращат до нас за сметка на клиента, след което се предоставят на вносителя или представителя на конкретната фирма за оценка. За продукти закупени физически от магазина ни, можете да ги донесете и ще ви консултираме дали подлежат на рекламация и какви са следващите стъпки. По отношение на смени, политиката ни позволява да върнете продукт в 14 дневен срок, при условие че той е с оригиналната си опаковка и не е използван, или да го замените за друг с аналогична или различна цена. Това ви позволява спокойно да купите подарък на любим човек! TrueRiders се ангажират със защитата на вашите интереси! 

Ваучери

Ако не сте сигурни какво да подарите на близък или приятел, но знаете че той със сигурност би си харесал нещо от нашия магазин имаме решение за вас! Имате възможност да закупите ваучер на избрана от Вас стойност, като той има едногодишен срок на годност. Единстевното което трябва да запомните е че при осребряването му трябва да се предостави с прилежащата си касова бележка. Ваучер може да бъде поръчан и с куриерска фирма, но за осребряването му трябва да бъде предоставен физически в магазина ни.

Лоялни клиенти

Лоялните клиенти получават отстъпка както в онлайн магазина, така и във физическия ни такъв. За да станете лоялен клиент, най-добре елате до магазина, където след поръчка над 200лв. можете да получите карта за лоялни клиенти, чийто номер да използвате за отстъпки на сайта и във физическия ни магазин! Ако не сте от София, можете да заявите че искате да станете лоялен клиент, заедно с поръчката ви през нашия онлайн магазин. За повече информация се свържете с нас по имейл, телефон или на място!