Списък на продуктите с марка O'Neill

Всички продукти на най-големият производител на неопренoви костюми за водни спортове O’neill. Тук можете на намерите своя неопрен, боти, боне, шапка, ликра, рашгард, които могат да превърнат студената вода и вятър в удоволствие, а вашия сърф, кайт, уиндсърф или уейкборд в целогодишен спорт.

O’neill  е най-големият производител на неопрени и облекло за водни спортове като сърф, кайт , уиндсърф и уейкборд. Авторът на марката Jack O’neill  е изобретил неопреновия костюм за сърф в средата на миналия век. Оттогава и до днес фирмата е с огромен принос в иновациите на кройки, материи и протекция. Днес всеки един неопренов костюм  O’neill e символ за перфектно качество. Патентованите материи са най-еластичните на пазара. Екипировка на велики атлети от цял свят, неопренът на Джак може да бъде видян на събития, във вятър и вълни от екватора до арктика.

Освен неопренови костюми O’neill е голям производител и на блузи за UV протекция. Разработени в тясно сътрудничество със Световната организация за борба е рака на кожата, ликрите и рашгардовете на марката са сигурен щит срещу вредните слънчевите лъчи. Всяка една ликра или рашгард преминава през гарантирана сертификация за нивото на ултравиолетова протекция и са с фактор на защита 50 +, което е повече от който и да било слънцезащитен крем.

Днес , неопрените, ликрите и аксесоарите ( шапки, боти и протекторни жилетки)  са най-добър приятел на любителите на водни спортове по цялата планета. Силните условия за спорт са силен вятър, големи вълни, често студена вода и не-рядко сняг и лед могат да бъдат превърнати в 100% удоволствие и O’neill  е основен виновник за това!