STANLEY THE EASY-POUR GROWLER 1.9L / 64OZ Hammertone Green | Термоси и Къмпинг аксесоари

STANLEY THE EASY-POUR GROWLER 1.9L / 64OZ Hammertone Green
Цвят
179,90 лв.
с вкл. ДДС

В наличност

Кана За Бира Stanley Classic Easy-Pour 1,9 л в цвят Hammertone Green (релефно зелено);| С изолация | Запазва бирата студена и газирана | От неръждаема стомана | Водонепропусклива | Лесна за носене | Подходяща за съдомиялна машина | Доживотна гаранция

ПРЯСНА, СТУДЕНА И ГАЗИРАНА: Каната на Stanley може да съхранява до 1,9 л бира, за да запазва любимата ви напитка вкусна, газирана и студена до 24 часа. Това я прави идеална за всякакви видове пикници, излети или къмпингуване. Каната функционира отлично и като термос за съхранение на кафе, чай или супа, като запазва горещата температура до 18 часа. Тя е точният спътник за вашите градски и извънградски авантюри.

ИЗДРЪЖЛИВА И БЕЗОПАСНА: Тази кана на Stanley е създадена за дълготрайно използване с висококачествената си олекотена солидна конструкция от неръждаема 18/8 стомана за хранителни продукти. Съдържанието в нея също така е безопасно за консумация благодарение на материалите без съдържание на бисфенол А (BPA).

ВОДОНЕПРОПУСКЛИВА: Капачката на каната на Stanley е непропусклива и със сменяемо силиконово уплътнение, за да се гарантира насладата от напитката до последна капка. Вътрешната част на капачката е от неръждаема стомана, така че единственото, което ще усещате, е вкусът на питието си.

ЛЕСНА ЗА ПОЧИСТВАНЕ: Тази кана от неръждаема стомана е проектирана да се почиства лесно. Всяка част от нея може да се мие само на най-горния ред на съдомиялната машина.

ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ: Качеството на производството на Stanley е това, което прави компанията издръжлива във времето. Това е гаранцията на Stanley. Спазвайки мотото „Built for life“, или „Създадени за цял живот“, от 1913 г. насам Stanley произвеждат солидни и качествени продукти за храни и напитки, които да издържат цял живот – гаранция, която продължава да се спазва. Продуктите на Stanley имат доживотна гаранция за производствени дефекти. Ако продуктът ви от Stanley по някаква причина не отговаря на легендарната репутация на компанията, това ще бъде поправено. Толкова е просто.

Марката Stanley е с богата история, простираща се на повече от 100 години. Създадена е от изобретателя Уилям Стенли младши, който през 1913 г. променя начина, по който се консумират топли напитки, като съчетава изолационните свойства на вакуума и здравината на стоманата в изцяло стоманената вакуумна бутилка, която познаваме и обичаме днес.

През годините след това неговата вакуумна бутилка се превръща от концепция в емблематичен продукт, съществена част от работни дни, пътувания и приключения на открито. Марката Stanley присъства в множество приключения и още повече споделени спомени. Обичаните продукти за храни и напитки на Stanley са в основата на ежедневни почивки за кафе и също толкова за храна. С всяка изминала година Stanley не спира да постига нови висоти в трайните и модерни решения за днешните приключения навън.

Силата на Stanley е в това да подсигурява времето ви на открито с продукти, на които можете да разчитате от сутринта до вечерта – от кафето за силен старт на деня до нещо отлежало за завършване на вечерта. Създадени за вас и за цял живот.

 

Модел
The Easy-Pour Growler 1.9L / 64oz
Season
CARRY OVER
Референция
73373
В наличност
6 Артикула

Конкретни референции

ean13
6939236348287